Εκτύπωση
PDF

Απομακρυσμένη online παρακολούθηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ εάν το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης σας είναι αυτό που επιθυμείτε ή εάν έχετε πάντα την αληθηνή πληροφόρηση που σας χρειάζεται;

Πέρα απο την τηλεφωνική ειδοποίηση που σας παρέχει η Taurus hellas Security, αξιοποιήστε το σύστημα ασφαλείας που ήδη διαθέτετε ενεργοποιώντας την πρόσθετη υπηρεσία online απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Με ένα κλικ στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή έχετε μπροστά σας τα σήματα που λαμβάνει το κέντρο λήψης σημάτων απο το δικό σας σύστημα.  Πολύ απλά και πολύ εύκολα, ελέγχετε τα σήματα σας με διάφορα κρητήρια αναζήτησης, ανα ώρα/ημέρα/μήνα, ανα κατηγορία σήματος, και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε σε αρχείο pdf έχοντας έτσι πάντα μια ολοκληρωμένη εικόνα των κινήσεων του συστήματος ασφαλείας σας. Με μια απλή αίτηση στο κέντρο επιχειρήσεων, σε λίγα λεπτά θα είσαστε έτοιμοι να έχετε ΚΑΙ εσείς προσωπικά τον έλεγχο του συστήματος ασφαλειας σας.

Και φυσικά η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές μας!

Παρόλα αυτά οι έντονοι ρυθμοί μας αναγκάζουν να μην έχουμε πάντα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μπροστά μας. Και πάλι υπάρχει λύση. Εάν είστε κάτοχος συσκευής κινητής τηλεφωνίας ή tablet με λειτουργικό android και iOS της apple και έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kerveros Live μέσα από την συσκευή σας. Κατεβάστε την εφαρμογή από το google play ή το iTunes και εγκαταστήστε την. Έπειτα συνδεθείτε με τα στοιχεία λογαριασμού που χρησιμοποιείτε στο site του Kerveros Live και δείτε τα σήματα σας !

Συσκευή με λειτουργικό ANDROID

έκδοση 1.

Την εφαρμογή την κατεβάζετε απο εδώ ή σκανάρωντας το qrcode

  kerverolive1

 

έκδοση 2.

Την εφαρμογή την κατεβάζετε απο εδώ ή σκανάρωντας το qrcode

 

kerverolive1

 

Συσκευή με λειτουργικό iOS (apple)

 

Την εφαρμογή την κατεβάζετε απο εδώ ή σκανάρωντας το qrcode

 

kerverosapple

 

 

 

Η υπηρεσία προσφέρεται μέσω της TERRACOM ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ kerveroslive

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us