Εκτύπωση
PDF

Μπουτόν βοηθείας

Η taurus hellas security μέσω  της υπηρεσίας «Μπουτόν βοηθείας», δίνει τη δυνατότητα στους ηλικιωμένους αλλά και σε άτομα που δεν αισθάνονται ασφαλή,  να επικοινωνούν άμεσα με το κέντρο επιχειρήσεων, πατώντας απλά το μπουτόν βοηθείας, 24ώρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τη θέση τους ή να επιλέξουν οποιοδήποτε αριθμό.

Πιο συγκεκριμένα:

Ανά πάσα στιγμή και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ο χρήστης το κρίνει απαραίτητο, πατά μία φορά το μπουτόν που φορά στο χέρι ή στο λαιμό του.
Η βασική συσκευή που έχει συνδεθεί με το σύστημα ασφαλείας του χρήστη ενεργοποιείται αυτόματα, δίνοντας σήμα στο κέντρο επιχειρήσεων και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ανάγκη ή επιθυμία του. Ακόμα και σε περίπτωση που ο χρήστης δεν είναι σε θέση να απαντήσει, το προσωπικό μας ειδοποιεί και στέλνει αμέσως την αναγκαία βοήθεια: Το τμήμα άμεσης επέμβασης, συγγενικό πρόσωπο, εθελοντή γείτονα, ασθενοφόρο, Άμεση Δράση, Πυροσβεστική.
Με επιπλέον κατάλληλο εξοπλισμό είναι δυνατή η αμφίδρομη επικοινωνία του χρήστη με το κέντρο μας, μέσω μικροφώνου & μεγαφώνου απλά πατώντας το μπουτόν βοηθείας.

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us