Εκτύπωση
PDF

Άμεση επέμβαση

Τον συντονισμό των υπηρεσιών  αναλαμβάνει το Κέντρο Επιχειρήσεων που καθοδηγεί τα περιπολικά τα οποία διαθέτουν συστήματα επικοινωνίας για συνεχή ενημέρωση συμβάντων. Το υπηρεσιακό μας κέντρο πλαισιωμένο από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό ικανό και πάντα σε ετοιμότητα να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίσιμη κατάσταση, ενεργοποιώντας το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης της SECURITY, με συνέπεια την άφιξη περιπολικών οχημάτων στο χώρο του συμβάντος. Παράλληλα ενημερώνονται οι κατά περίπτωση αρχές.
Σε περίπτωση που τα περιπολικά μας διαπιστώσουν ίχνη διάρρηξης ή φθοράς, ο χώρος θα φρουρηθεί μέχρι την έλευση του ιδιοκτήτη ή του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του, για την ασφαλή παράδοση του οικήματος. Στην αντίθετη περίπτωση που ο συναγερμός αποδειχτεί ψευδής, θα μείνει συμπληρωμένο από τους φύλακες  (οδηγούς των περιπολικών) ειδικό έντυπο στο οίκημα, ώστε ο συνδρομητής να έχει την δυνατότητα ενημέρωσης για το συμβάν την επόμενη μέρα.
Για τον πληρέστερο έλεγχο των υπηρεσιών μας καθ΄υπόδειξη του πελάτη, εγκαθιστούμε ηλεκτρονικούς αναγνώστες περιπολιών όπου καταγράφονται οι  ημέρες και οι ώρες του κάθε ελέγχου.

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us