Εκτύπωση
PDF

Φυλάξεις

Η TAURUS HELLAS SECURITY αναλαμβάνει  την πραγματοποίηση στατικών και περιπολούμενων φυλάξεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους  καθώς και την συνοδεία VIP προσώπων.

Το προσωπικό της TAURUS HELLAS SECURITY, είναι ένστολο και υποχρεούται να ελέγχει και να επιτηρεί τους χώρους που υποδείχθηκαν από τον πελάτη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου.

Έλεγχος υπηρεσιών


Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου περιπόλων:

patrol

Για τον πληρέστερο έλεγχο των υπηρεσιών μας,  εγκαθιστούμε ηλεκτρομαγνητικό σύστημα  ελέγχου περιπόλων. Ο φύλακας έρχεται σε επαφή με τα τερματικά με τον ειδικό αναγνώστη στον οποίο καταγράφονται η ημέρα και η ώρα που εισήλθε για έλεγχο στον χώρο.  Μετά το πέρας της περιπολίας, η ηλεκτρονικός  αναγνώστης είναι έτοιμος μέσω ειδικού λογισμικού να εκτυπώσει την ως προς έλεγχο αναφορά περιπολίας.

24ωρη μετάδοση εικόνας:

Πέρα την παρουσία του ανθρώπινου παράγοντα, στις φυλάξεις μας εγκαθιστούμε δικό μας κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εφόσον μας παραχωρηθεί ηλεκτροδότηση, και σταθερή γραμμή ίντερνετ.  Ο χώρος ευθύνης καθώς και ο φύλακας,  βρίσκονται υπό παρακολούθηση 24ώρες το 24ώρο από το κέντρο επιχειρήσεων.

taurus-epopteia

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us