Εκτύπωση
PDF

Τηλεματική

Κορυφαίες λύσεις

Οι λύσεις Τηλεματικής της TAURUS HELLAS SECURITY ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες επιχειρήσεων  που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους με την εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων διαχείρισης. Συνδυάζουν τεχνολογίες GPS με δίκτυο μετάδοσης τα δίκτυα GsM και GPRS.
χρησιμοποιεί προϊόντα κατασκευής της εταιρίας compucon, με εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης και σε συνδιασμό με την εγγυημένη υποστήριξη της  Terracom Πληροφορική, όλα τα συμβάντα  λαμβάνονται αυτόματα απ΄ευθείας στο κέντρο λήψης σημάτων μας.

Αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης

Τώρα το Κ.Λ.Σ έχει την δυνατότητα σύνδεσης με τα προγράμματα SafeFleet και FleetOnline δίνοντας του μια νέα διάσταση και ανεβάζοντας το επίπεδο παροχής πληροφορίας ακόμα πιο ψηλά.

Με την λύση αυτή δίνεται η δυνατότητα στο κέντρο επιχειρήσεων να λαμβάνει σήματα σε πραγματικό χρόνο για κάθε τι που συμβαίνει στον στόλο αυτοκινήτων/δικύκλων, είτε αυτό είναι κάποιο κρίσιμο ALARM (κουμπί SOS) ή κάποιο ενημερωτικό σήμα χωρίς πλέον να χρειάζεται η περέμβαση του ο πελάτης.

Ολοκληρωμένος 24ώρος έλεγχος στόλου οχημάτων

Το κέντρο ελέγχει 24 ώρες το 24ώρο το όχημα/αντικείμενο του πελάτη με την εμφάνιση του στίγματος στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα λαμβάνοντας χωρίς καμία καθυστέρηση τις παρακάτω πληροφορίες.

Άνοιγμα μηχανής.
Σβήσιμο μηχανής.
Στάση οχήματος με αναμμένη την μηχανή
Έναρξη κίνησης, μετά από στάση
Όριο ταχύτητας.
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Είσοδος σε οριζόμενη περιοχή
Έξοδος από οριζόμενη περιοχή
Άνοιγμα πόρτας οχήματος
Άνοιγμα ρεζερβουάρ
Στάθμη καύσιμου
Μπουτόν SOS
Έλεγχος ωραρίου

Ολοκληρωμένη πληροφόρηση

Η κάθε πληροφορία που λαμβάνει το κέντρο λήψης σημάτων, επεξεργάζεται και αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων . Το σήμα που λαμβάνει το κέντρο μας, περιλαμβάνει τον τύπο του συμβάντος, την ημερομηνία την ώρα, την πινακίδα και τις συντεταγμένες του κάθε οχήματος με σκοπό την ακριβής πληροφόρηση.

Άμεση ενημέρωση

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις του πελάτη η ενημέρωση του πραγματοποιείται με τηλεφωνική ειδοποίηση ή την αποστολή SMS πάντα με την αμεσότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η Taurus hellas security.

Κατηγορίες τηλεματικής.

Με βάση τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρουν, τα συστήματα τηλεματικής μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής :

- Συστήματα αυτόματου εντοπισμού οχημάτων (AVL)

- Εφαρμογές διαχείρισης στόλου οχημάτων (Fleet Management Systems)

- Συστήματα επιτήρησης και πλοήγησης (Navigation and Surveillance)

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα Τηλεματικής απευθύνονται σε εταιρίες και οργανισμούς διακίνησης επιβατικού κοινού, μεταφοράς εμπορευμάτων, logistics, ασφάλειας, παροχής υπηρεσιών, εμπορίου, θαλάσσιων συγκοινωνιών, οδικής βοήθειας, ενοικιάσεων μεταφορικών μέσων και υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.

Για την κάλυψη επιμέρους ειδικών αναγκών σε μεγάλα έργα Τηλεματικής, η COMPUCON έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της Τηλεματικής με τις οποίες έχει ήδη συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς.

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us