Εκτύπωση
PDF

Κέντρο λήψης σημάτων

Κέντρο λήψης σημάτων

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας σημάτων της TAURUS HELLAS SECURITY  στεγάζεται στον κτηριακό χώρο της εταιρίας.  Λειτουργεί αδιάκοπα κάτω από συνθήκες ιδιαίτερης ασφάλειας, με ειδικούς  αποκωδικοποιητές  σημάτων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές  και προγράμματα ειδικών λογισμικών εφαρμογών. Παρακολουθεί τα σήματα ασφαλείας των συνδρομητών της  24 ώρες το 24ώρο, ελέγχει την καλή λειτουργία τους και προβαίνει σε ανάλογη κινητοποίηση σε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού.

Οι χειριστές  του Κέντρου Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων είναι άριστα εκπαιδευμένοι  ικανοί να  επεξεργαστούν οποιαδήποτε μορφή σημάτων (contact ID, SIA, 4+2) και ειδικά την τεχνολογία contact ID σε ποσοστό 100%. Αυτό σημαίνει οτι  η τεχνολογία CID επιτρέπει στον κεντρικό υπολογιστή και τους χειριστές, να ξεχωρίσουν και να κατανοήσουν με μεγάλη ακρίβεια το συμβάν στον κάθε φυλασσόμενο χώρο και έτσι να αξιοποιηθεί με αποτελεσματικότητα κάθε εισερχόμενο σήμα, γνωρίζοντας το ακριβές σημείο παραβίασης του φυλασσόμενου χώρου. Σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα ελέγχει και ρυθμίζει, εφόσον αυτό χρειασθεί, την κεντρική μονάδα  συστήματος του πελάτη, με απόλυτη ασφάλεια (down – up loading). Όλα τα σήματα που λαμβάνει το κέντρο λήψης σημάτων αποθηκεύονται και είναι διαθέσιμα για έλεγχο   καθώς και η αποστολή τους με e-mail ή sms. Επίσης ο κάθε συνδρομητής έχει την δυνατότητα να ελέγχει online σε πραγματικό χρόνο τα σήματα  τα οποία λαμβάνει το κέντρο λήψης σημάτων απο την μονάδα συναγερμού του, μέσω ειδικού για αυτόν τον σκοπό server.

Σήματα που λαμβάνει και επεξεργάζεται  το κέντρο:

 • Οπλισμός – Αφοπλισμός συστήματος:
Γίνεται αναφορά σημάτων την στιγμή της όπλισης ή αφόπλισης ανά χρήστη ο οποίος χειρίζεται το σύστημα συναγερμού. Κατά συνέπεια  ελέγχεται  η τήρηση ωραρίου λειτουργίας που έχει υποδείξει ο συνδρομητής και σε κάθε υπέρβαση ωραρίου ειδοποιείται τηλεφωνικά για επιβεβαίωση και ενημέρωση.
 • Οπλισμός - αφοπλισμός υπο απειλή:
Τοπικά είναι ένας αθόρυβος συναγερμός, αλλά το κέντρο λήψης σημάτων αντιλαμβάνεται οτι ο πελάτης βρίσκεται υπο απειλή, ενεργοποιείται το τμήμα άμεσης επέμβασης και ειδοπείται η άμεση δράση.
 • Διάρρηξης:
Η αναφορά κωδικών σημάτων συναγερμού ανά ζώνη (το ακριβές σημείο που πραγματοποιήθηκε η παραβίαση) επιτρέπει τον εντοπισμό του εισβολέα από  το κέντρο λήψης σημάτων και την ενεργοποίηση της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.  Αναλόγως την περίσταση, ειδοποιείται το οικείο αστυνομικό τμήμα.
 • Προσωπικής Απειλής – Ληστείας:
Με χρήση  ενσύρματων ή ασύρματων μπουτόν, σε ελάχιστο χρόνο ενεργοποιείται  η ομάδα Άμεσης επέμβασης  στον τόπο ή χώρο κλήσης.
 • Διακοπής ρεύματος :
Ενημερώνεται άμεσα  ο πελάτης έτσι ώστε να ενεργήσει ανάλογα για την προστασία των αγαθών του. Το σύστημα λειτουργεί αυτόνομα με την χρήση συσσωρευτή για πολλές ώρες απο την διακοπή ηλεκτροδότησης.
 • Πυρκαγιάς:
Επεμβαίνει η ομάδα Άμεσης επέμβασης και ταυτόχρονα ειδοποιείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 • Καλής λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής:
Σε αντίθετη περίπτωση, αποστέλλεται τεχνικός της εταιρίας και ελέγχει τον λόγο της διακοπής της σύνδεσης.
 • Μερική όπλιση του συστήματος, με αναγνώριση των ζωνών που έχουν γίνει ΒΥΡΑSS
 • Σήμα συναγερμού σε περίπτωση προσπάθειας ανεύρεσης του κωδικού πληκτρολογίου.
 • Υπέρβαση ορίου κατανάλωσης σειρήνας ή αποσύνδεσής της.
 • Έλεγχος κατάστασης μπαταρίας του συστήματος.  Πτώση μπαταρίας ή αποσύνδεσή της και επαναφορά ή επανασύνδεσής της.
 • Επαναφορά της ζώνης σε κατάσταση ηρεμίας μετά τον συναγερμό.
 • Αυτόματη όπλιση ή αφόπλιση.

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us