Εκτύπωση
PDF

Κέντρο λήψης εικόνας

 

Η ΤAURUS  HELLAS SECURITY, θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, ίδρυσε το κέντρο λήψης εικόνας παράλληλα με το κέντρο λήψης σημάτων. Τα μηχανήματα και λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας, η γνώση και η εκπαίδευση των χειριστών μας,  εγγυάται την παροχή υψηλής ασφάλειας του  χώρου σας.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση πραγματοποιείται  μέσω καμερών  από έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ελέγχει και επιβλέπει τους χώρους 24 ώρες το 24ώρο ή  ανά τακτά χρονικά  διαστήματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.
Πραγματοποιούνται απομακρυσμένες  «οπτικές περιπολίες» από τους χειριστές μας και ελέγχεται ο χώρος για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Ανεξάρτητα με τις ώρες υπόδειξης του πελάτη, μετά από κάθε σήμα συναγερμού,  πραγματοποιείται αμέσως σύνδεση στις κάμερες του χώρου  και ελέγχεται η  αιτία του σήματος συναγερμού και σε κάθε πιθανή ύποπτη κίνηση που θα παρατηρηθεί από τις κάμερες του χώρου ειδοποιείται αμέσως η ομάδα άμεσης επέμβασης. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεγαφωνικής εγκατάστασης που χρήση αυτής γίνεται απο τους χειριστές του κέντρου επιχειρήσεων.

Σας προσφέρει επίσης, την δυνατότητα να συνδεθείτε εσείς στον χώρο σας μέσω οποιουδήποτε απομακρυσμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος βρίσκεται συνδεδεμένος στο διαδίκτυο  ή  μέσω κινητού τηλεφώνου (windows mobile, java, iphone, Αndroid, blackberry).

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν στους συνδρομητές μας στην περιοχή downloads μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής τους

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us