Εκτύπωση
PDF

Προφίλ

Σαν αποτέλεσμα της μεγάλης μας εμπειρίας σε θέματα φύλαξης και ασφάλειας από το 1987 τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό, είναι η ίδρυση της  TAURUS HELLAS SECURITY, αμιγής Ελληνική ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Φέρει άδεια λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. με  αριθμό πρωτοκόλλου  3015/39/60/1964-δ'  από το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη.  Ιδρύθηκε στην Δράμα, με σκοπό την υψηλή παροχή υπηρεσιών ασφάλειας τόσο με ανθρώπινο δυναμικό όσο και με τεχνικά μέσα. Διαθέτει δικό της κέντρο επιχειρήσεων που στεγάζεται στον κτηριακό χώρο της εταιρίας και λειτουργεί αδιάκοπα 24ώρες το 24ωρο.

Σχεδιάζουμε από κοινού το πακέτο των παρεχομένων υπηρεσιών και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες και τα μυστικά του επαγγέλματος, η TAURUS HELLAS SECURITY ανταποκρίνεται με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στα δύσκολα καθήκοντα 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο.

Εξοπλισμένη με τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας τα οποία πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας,  η TAURUS HELLAS SECURITY είναι σε θέση να εγγυηθεί την αδιάλειπτη λειτουργία και αποτελεσματικότητα των συστημάτων της.

Με το άμεσο και άψογα οργανωμένο τεχνικό τμήμα η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η TAURUS HELLAS SECURITY στους πελάτες της είναι ο άξονας της ανάπτυξης της. Η επιχείρηση επενδύει συνεχώς στην υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού της και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών .

 

granazakia-taurus

SOCIAL / NETWORK

      

  twitter-metal-block  YouTube 

 

contact us

TAURUS HELLAS SECURITY

Πατριάρχου Διονυσίου 31Α, Δράμα

Τηλέφωνο: 2521038100

Fax: 2521030365

eMail us